Monique van Doorne

Monique van Doorne is zelfstandig architect en interieurarchitect. Ingeschreven in het Nationale Architectenregister. Sinds 1990 ontwerpt zij in opdracht van bedrijven en particulieren.

Voor de zakelijke markt ontwerpt Monique bankfilialen en kantoren. In haar ontwerpen speelt zij in op ontwikkelingen als Het Nieuwe Werken, customer experience, duurzaamheid en Turn2.  Eind 2012 werd Monique’s ontwerp voor Rabobank Zaandam door het vakblad De Architect genomineerd voor de Arc12 interieurprijs.

Monique werkt vanuit de filosofie dat de extra verdieping in gebruikswensen tijdens de ontwerpfase zich later dubbel terugverdient; zowel in een passend ontwerp waar mensen zich prettig voelen als in lagere realisatiekosten. Dit speelt in het bijzonder bij particuliere woningen, waar Monique zich toelegt op de verbouw en het interieurontwerp van villa’s en luxe appartementen.

Afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht, werkt Monique van Doorne alleen of in teams. En wisselt haar rol van leading architect tot interieurarchitect.

Het grootste deel van haar jeugd bracht Monique door in Canada waar het familiebedrijf bouwprojecten realiseerde in de buitengebieden. Zo ontwikkelde zij op jonge leeftijd haar passie voor vormgeving én natuur. Dit werd de drijfveer voor haar studie Architectonische Vormgeving & Interieur aan de Academie van Beeldende Kunsten te Breda. Als tweede studie rondde zij de opleiding af tot architect aan de Academie voor Bouwkunde in Rotterdam.

Monique haalt haar inspiratie uit de verdiepende gesprekken met toekomstige gebruikers, studiereizen, beurzen, stedentrips en last but not least; de natuur.

Michelle Melchers

Michelle Melchers is interieurontwerpster en allround stylist. Vanaf jongs af aan houdt zij zich bezig met creativiteit, interieur, mode en media. Na haar opleiding aan het Hout-en meubileringscollege was zij voor haar gevoel nog niet klaar en koos daarom voor een bachelor allround styling opleiding op Academie Artemis in Amsterdam. Tijdens haar studie en ook nu is zij altijd op de hoogte geweest van de laatste trends. Dit door actief te zijn op websites en het bezoeken van beurzen, museums, steden en tentoonstellingen.

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet ons te bellen, wij staan u graag te woord.

Maak een afspraak